• info@doupinetwerk.nl
  • 06 102 551 71

Over ons

Wat is Doupi Netwerk ?


Doupi Netwerk is waar bedrijven heen gaan voor verschillende reclamediensten. Hiernaast bieden wij ook andere relevante diensten aan voor zakelijke klanten. Wij zijn uw oplossing als het gaat om effectief reclame en marketing oplossingen verzorgen.

1410794124_06Tevens bieden wij marketing en reclamediensten aan voor zeer lage tarieven waaronder complete reclame pakketten voor een vaste lage prijs (website, visitekaartjes, flyers en social media). Daarbij bieden wij ook advertentiediensten aan die
door uw directe omgeving, de lokale bewoners zowel online als offline gezien zullen worden en zodoende over uw vloer komen en aankopen zullen doen.

Doupi Netwerk vormt de verbinding tussen consument en bedrijf. Door goed bedachte marketing campagnes kunnen we consumenten zodanig overhalen om een aankoop te doen bij desbetreffende bedrijf. Bedrijven schakelen Doupi Netwerk in om dit te zien realiseren. Effect hiervan is dat de economie op lokale schaal floreert en mensen weer durven aankopen te gaan doen waardoor de koopkracht stijgt in een wijk met als gevolg dat de wijkeconomie groeit. Wanneer de wijkeconomie groeit durven bedrijven meer te investeren in hun ondernemingen wat weer voor zorgt dat de economie op landelijk schaal groeit.

De formule die Doupi Netwerk hanteert is er een van het creëren van win-win situaties en dat doormiddel van consumenten motiveren om aankopen te doen bij Doupi Netwerk gelieerde bedrijven en bedrijven krijgen meer klanten over de vloer en genieten van meer omzet. Dus samengevat; krijgen consumenten hetgeen waar zij naar op zoek zijn en bedrijven krijgen meer klanten en een groei in omzet.


Bereik uw klanten offline en online met het Slim Adverteren van Doupi Netwerk !